Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.sanmarcopitesti.ro 

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului www.sanmarcopitesti.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Consumatorul are dreptul sa refuze comanda in cazul in care produsul nu corespunde cerintelor specificate.

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului www.sanmarcopitesti.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.sanmarcopitesti.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul www.sanmarcopitesti.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.sanmarcopitesti.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

 Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele de date sau afisate gresit, iar confirmarea comenzii nu s-a efectuat inca, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza comanda clientului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Disponibilitatea afisata este aproximativa.

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office@sanmarcopitesti.ro

  Email: office@sanmarcopitesti.ro | Webdesign NCR-DesignSan Marco Pitesti | Tencuieli tecorative Pitesti | Amorse | Finisaje decorative Pitesti © 2024

Vopsele San Marco, Preturi tencuieli decorative,Finisaje decorative,Finisaje decorative de interior,Finisaje decorative Pitesti,Finisaje decorative de exterior,Tencuieli decorative acril-siloxanice,Tencuieli decorative acrilice,Tencuieli decorative acril-siloxanice,Lavabile Quarz, Intretinere lemn, Vopsele si grunduri Pitesti, Lavabile interior Pitesti, Superlavabile, Tencuieli, tinciuri, gleturi Pitesti, Tratamente pardoseli Pitesti, Tratamente pereti Pitesti, Protectivi piatra Pitesti, Restaurare beton, Vopsele Pitesti